Reading of zielenlezing

Zowel als geliefdes maar zeker ook als samenwerkingscompagnons is het heel interessant en verfrissend om eens vanuit een heel ander perspectief naar jullie relatie te kijken. Als reader maak ik contact met jullie ziel. In een reading ‘lees’ ik informatie over de thema’s die op dit moment spelen in jullie relatie; waar jullie elkaar versterken maar mogelijk ook frustreren.
Vaak wordt in de loop van de reading duidelijk dat bepaalde problemen of blokkades die jullie ervaren, samenhangen met basisovertuigingen en gevoelens die ontstaan zijn in de kinderjaren van je leven.
In de reading kijk ik waar deze vandaan komen en hoe je hiermee het beste om kunt gaan, zodat jouw oorspronkelijke energie en zielskwaliteiten vrij gaan stromen. Dat is behulpzaam voor beide partners omdat jullie steeds terugkerende patronen daardoor begrijpen en elkaar kunnen ondersteunen in het doorbreken hiervan.

Coaching

In een coachingstraject gaan we gericht aan de slag om de relatie te optimaliseren. We gaan bewust op onderzoek juist in die gebieden waar de relatie stagneert, de thema’s waarover wrijving ontstaat.
In een coachingsessie geef ik de steun en inbedding, zodat jullie beide kunnen voelen wat er te voelen is, steeds opnieuw.
Soms heeft een overtuiging of aanname zich vastgezet in je hoofd en kijken we hoe je deze belemmerende overtuiging(en) los kunt laten. We gaan op zoek in het hier en nu, in je lichaam, in de ervaring waardoor de levensenergie stagneert en we gaan kijken of je die spanning kunt loslaten.
Zodra de vitale energie weer vrij stroomt, volgen er vanzelf veranderingen in je leven.

Een goed gesprek

Voor al die momenten in waarop je wel eens met onafhankelijke en professionele gesprekspartner wilt praten over hetgeen jullie bezighoudt. Een gesprekspartner met wie je vrij en onomwonden kunt spreken over een dilemma, een keuze die je wilt of moet maken of een andere situatie die je graag wilt voorleggen.

(Startende) ondernemers

Deze specifieke doelgroep van (startende) ondernemers verdient het om apart genoemd te worden. Ondernemers die behoefte hebben aan een ‘functioneringsgesprek’ om te onderzoeken waar groeimogelijkheden liggen, of hoe sommige zaken het beste aangevlogen kunnen worden. Soms is er een duidelijke aanleiding om iets te bespreken, maar af en toe is het net zo prettig en verrijkend om eens van een afstandje naar het eigen functioneren en de zaak te kijken.
Voor alle partners die streven naar een zo bewust mogelijk leven. Die niet altijd wil hollen, maar die af en toe stil wil staan bij zichzelf. Die zich wil blijven ontwikkelen en verder wil rijpen. Veel ondernemers ervaren dit als een verrijkend voor hun samenwerking.

Partner Enneagramsessie

(zowel voor samenwerkingspartners, maar ook voor geliefden, vrienden, familieleden)
Een bijeenkomst van circa drie uur waarin specifiek wordt ingegaan in de interactie tussen de twee Enneagramtypes. Waarin zijn jullie gemakkelijk succesvol en waar stagneert de energie. Op welke manier communiceren jullie het meest effectief communiceren, enz, enz. Voor allerlei soorten duo’s die elkaar echt graag beter willen leren kennen.

Maatwerk 'hei-dagje'

Afhankelijk van de wensen, thema’s, issues zal ik na een bijeenkomst vormgeven en begeleiden om jullie samenwerking te verhelderen, te vergroten, op te schonen, te beëindigen, te verluchtigen, effectiever te maken.
Meestal verzorg ik deze dagen alleen, desgewenst met een collega.
neem contact op om de mogelijkheden te bespreken?